Tuesday, August 3, 2010

Contest: Ada apa dengan nama ?

Contest: Ada apa dengan nama??
di anjurkan oleh cleoputri @ http://cleoputri.blogspot.com/
due 8 Aug 2010

*
*

*
*

'kenapa blog anda diberi nama sedemikian?' 
 http://alinalancontest.blogspot.com/
alkisahnya blog ni dilahirkan setelah ku addicted untuk join contest montes dan giveaway bagai.
asalnya nama blog ku adalah
http://alinalan.blogspot.com/
kombinasi nick name ku and hubby
alin + alan
sungguh serasi bersama kan??
alhamdulilllah keserasian kami melahirkan putri cinta hati kami... Damia
Since me and hubby adalah weekend husband and wife, so this blog is dedicated to my hubby yang jauh di Penang, while me and Damia di Shah Alam
Segala update my lil damia akan dicoretkan agar hubby ku tak ketinggalan walau secalit perkembangan development cinta hati kami Damia...
Sekarang dah masuk anak ke-2. same thing ku lakukan untuk tatapan hubby dan anak-anak bila besar nanti.


link to M.I.B


*
*

Teman yg ditag

*
*

*
*

Entry yang suka
PENANTIAN SATU PENYIKSAAN
me setuju... 
sebab me pun menunggu my hubby dapat tukar from Penang to Shah Alam
Tiap hari tanpa henti
Ku mengharapkan
Berakhirnya penantian ini

4 comments:

cleoputri said...

hye hye momma mia, time kasih bebyk ye. sudi gak join contest ni :)
nnti tolong cium sayang kat baby dan mia ye.

makluman: borang peraduan ini telah pon di forwardkan kpd juri2 profesional dan juri jemputan. kpd juri awam, anda boleh mengundi dgn menaip alinalan dan hantar ke 388888.

mama zharfan said...

good luck!! can't imagine ur life as weekend husband-wife...mesti perit jugak tu kan...anyway, absence makes the heart grow fonder ;)

Wansteddy Tales said...

cayangku Alin, saya telah menyertai contest ini huhu... skema lah pulak. tapi wan wish GOOD LUCK tu alin ><

EiJa ZaQuaN said...

hai momma mia..thx tag eija ..insyaallah kalo ade masa eija wat..sbb masih lg mood bercuti ni..hehehe..

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India