Saturday, August 14, 2010

"Miakididdles Giveaway" - Update Senarai Peserta

GA MIAKIDIDDLES DGN INI DITUTUP DGN RASMINYA PADA 8.54 AM 

Alhamdulillah berjaya gak menyiapkan n3 ni... Senarai peserta GA Miakididdles. Tolong check nama anda & semak sama ada anda dah follow syarat2nya.

1. Yantz-yeem @ http://an2conway.blogspot.com/2010/07/miakiddles-giveaway.html
  • 1- hari2 cerita pasal BF...amat suka aku baca sbb kat blog miakiddles nie lah sbgai rujukan utama aku untuk terus memBF kan si dini hehehehehe...
  • 2- hari2 mesti cerita pasal perkembangan lil dzakirah n damia...syiok nak tau pasal derang...apa diorg buat..apa diorg mkn..apa cerita yg melawakkan..hahahaha
  • 3- byk2 or selalu wat giveaway::yg nie pasti akan ku terjah!!!!
  • 4- citer pasal tips...mcm2 tips la...tips jaga anak ke...tips kecantikan ke...tips nak romantik ke..wakakakaka...
  • 5- citer je la apa2 kat dlm blog pasti akan ku terjah jugekkkkkk...
okes so far blog miakiddles bgi aku dah complete...mcm2 ada...layout pon cunh!!!header pun cun!!so nice..xde la berserabut kan???nikmat je bila nak baca...hehehehe...

2. Kak Yong @  http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Pada pandangan kakyong - blog MommaMia dari segi content memang sesuai dah dengan pengisian & perkongsian tentang anak-anak, panduan penyusuan ibu, juga mungkin lepas ni bila Damia dan semakin membesar boleh lah kongsi tentang pendidikan awal anak pulak..

3. MamaLyna @ http://ejanblog.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
First, ai salute MommaMia coz berjaya bf kedua2 anak.... seronok baca info pasal BF. Totally, semua blog Momma Mia, dah okey dah.... memang bagus bila wujudkan satu lagi blog yang khas untuk contest dan giveaway...

4. Ogy @ http://ogy2112.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html (***)
Blog yg cantek dan selalu anjuran Ga atau contest kasi semangat blogger nak terjah

5. Syuzana @ http://auralucky.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
ni first time syu masuk blog MIAKIDiDDLES dan MIAJIDiDDLES CONWAY...blog ni bagi syu sweet je...MIAKIDiDDLES, header blog ni comel sangat, lembut je....warna pun sweet je...teringat gula-gula oren + peach...hehehe...MIAKIDiDDLES CONWAY pulak, header pun sweet..syu suka mungkin sebab gambar kartun (^_^)...overall susun atur blog tak nampak serabut sangat...

6. Ctnurkhijah @ http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Blog Momma mia dah cukup cantik, layout simple dan kemas so Momma mia hanya perlu kekalkan dengan semua yang dah ada....

7. dYahaha-Amor @ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Apa kata Miakididdles buat membership utk follower Miakididdles dan minta mereka sign up utk weekly newsletter/email..klu rajin daily newsletter/email...so dat members akan sentiasa di'up-date' dgn perkembangan terbaru Miakididdles...

8. Tiefazatie @ http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
bagi ifa ye momma mia..blog sis dah cukup kemas dan menarik.. xperlu la nak serabut2..nanti susah plak bloggers lain..=) pandai sis decorate blog sis la..

9. Adyshariz @ http://ady-shariz.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
Blog momma mia Cantekk... kemas dan tersusun tak macam blog saya kucar kacir skit suka tengok blog yg color oren, cam nak tiru pula..he..he

10. Zaikulim @ http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
Blog http://alinalancontest.blogspot.com mmg dah ok..cuma kalau zai mau blog yg colour ceria kit kasi org buka mata dan sakit mata kit,,kahh..kahh

11. Wansteddy @ http://wansteddy.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Jujurnya aku sendiri bukanlah perancang yang berjaya. Bagaimanapun pendapat aku melalui sorot mata cepet yang berstatus designer (apakah makna semua keterangan tentang diriku ini) tarikan utama pengunjung ke blog-blog sedia ada melalui pandangan pertama. Bak kata jiwang-jiwang... "Dari kerana mata aku tergoda". Kalau blog terlalu serabut atau terlalu 'kosong' kemungkinan kunjungan tu bukan takde, tapi kurang. Suam-suam kuku macam blog aku ni. Jadinya cadangan utamaku pada Alin, main-main dengan elemen hiasan blog. Supaya dapat memikat hati pembaca. Kepada yang di luar sana bukan aku promote blog wansteddy Studio pada Alin okey! hahahha... Tulis ni pun dah macam promote what!

Bebelan diteruskan: Apa sahaja isi kandungan blog Alin antara perkara yang mendorong aku kerap singgah ke blog beliau. Dari cerita-cerita hal breastfeedingnya, kisah anak-anak yakni Cik Damia dengan muncong comeynya, Cik Dzakirah superb inesen yang aduhai... bikin cair hati nengoknya, perjalanan hidup Alin dan keluarga, kerajinan beliau ikuti conway, kisah-kisah kemenangan manis sertai conway dan segalanyalah. Aku suka baca. Aku suka hemah Alin menulis. Susun atur katanya tertib dan sopan. Takde carca marba macam aku. Tapi kita akan enjoy membaca tiap bingkisan yang ditulis oleh beliau. Bonus tambahan dalam blog Alin, entry yang bergambar mesti ada je menyelit kaletah Cik Damia yang tersangatlah cutenya. Bikin hati nak peluk cium je Mek Damia tu tau. Pada aku Alin perlu maintain je gaya menulis. Cumanya mungkin kena menulis sekurang-kurangnya sekali sehari. Betul, kalau kita tak update entry barang dua tiga hari memang mengurangkan kadar jemputan yang datang ke blog. Tapi kalau blog dah femes. Buat entry pasal kentut ayat dua tiga baris je pun orang datang mencanak-canak. Itu dikatakan peminat setia. Aku percaya blog Alin pun punya peminat tersendiri. Salah seorangnya akulah. Kadang-kadang tu aku dok melangut depan blog Alin... Bila agaknya Alin nak update story baru. Walhal yang aku baca tu entry terkini tu. haha...

Aku tak tahulah motifnya aku menulis panjang lebar ni. Serius. Mula-mula aku nak menulis by number je. 1) aku suka alin. 2) Aku suka baca kisah anak-anak MommaMia. Macam tu. Tapi bila dah mula mengarang dan isunya pulak pasal kawan yang aku suka, bebelan pulak jadinya.

Okeylah Alin. Kira macam menjawap soalan + bercerita jugaklah entry giveaway untuk Alin ni nampaknya. Maaf puan penganjur. Terpaksa ambil masa anda yang panjang untuk baca sessi entry ini. Tapi ianya luahan yang jujur dariku. Seronok berkawan dengan Alin. Apa pun yang anda buat Alin, adanya aku peminat blogmu! hehe...

12. Baby Mama Amana & Arief @ http://kokoadik.blogspot.com/2010/07/miakididdles-ga.html
Alamak blog saya pun cacamarba nak bagi pandangan blog orang. As long u become yourself I dah suka baca. eh..I ..U..I ..U pulak.. Oklah ...berikut yang saya suka dan tak suka pada sesuatu blog.Maybe boleh tuan tanah ambil maklum (apasal ayat macam org gomen ne??) Saya suka blog yang:
  • berinformasi
  • berkongsi pengetahuan
  • banyak gambar
  • berkongsi cerita anak-anak
  • berkongsi cerita tempat yang anda lawati
  • berkongsi maklumat tentang macam2 perkara terutama aktiviti2 yang boleh kita sbg ibubapa join
  • tempat yang ada sale
  • yang ada banyak GA!!!(hehe)
Saya tak suka:
  • blog yang tajuk macam gempak bila baca ADUHHH..
  • blog yg tajuk macam gempak tapi bila baca macam msg dalam FB. (susah-payah open blog org yang begini dgn connection yg down ...tuptap yang keluar cuma sebaris ayat... Silalah komen kat FB sahaja jika setakat 5 patah perkataan okies??
13. Mamazharfan @ http://suzie284.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
my suggestion for Miakididdles blog improvement... emm...honestly me tak tau nak komen apa, sbb the blog is sweet enough...esp the banner yg sgt cute & lovely :) may be can have more & more GA in the future :)

14. Mama Rifqy @ http://miszmaliana.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Pendapat sal bLog Momma Mia ini .. Sangat Cumey..da cukup chanteq daa! and yang ptg..nak view senang..xmacam certain2 blog! And yg paling penting..She's support BREASTFEEDING!!! coz..i'm Mama yg BF jugak! Bercita-cita mau Fully BF RIfqy for 2years! And now..me BF 6mth..Bb Rifqy !

15. Ibu Mr.Aqil @ http://ssasliza.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html (***)
Tuan Tanah, belog awak dah santek ler... Header awak sangat2 menarik.. Ni yg buat Ibu Aqil dah mula pasang angan2 lain nih... ;o) Belog yg ceria sebuah keluarga bahagia dikelilingi puteri2 jelita.. Itulah simbolik rahsia disebalik kesantekan belog awak mommy.. ;o)

16. Annje a.k.a Mama Balqis @ http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
masukkan entry2 yang menarik, rajin terjah blog kengkawan lain, mengadakan contest & giveaway & buat kunjungan balas bagi blogger tegar blog kita..

17.  Eija Zaquan @ http://mamakerry.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Memandangkan sweetmama pun br lg dlm dunia blogging..pada pendapat sweetmama blog Miakididdles dh okey sangat...tdk terlalu heavy n Momma Mia pun mmg  telah asingkan blog personal Momma Mia dgn Blog khas untuk Momma Mia joint contest iaitu "Miakididdles Conway". Dr segi Info pun..Blog Miakididdles best untuk dilayan especially info breasfeeding n citer ttg anak2 momma mia. Header Miakididdles pun dh sweet...truly..sweetmama selalu blogwalking kat blog "Miakididdles"...(bukan bodek ek..)

18. Syakila @ http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
ComE And JoiN..

19. Anin @ http://seindahbayu.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
bagi anin blog MIakiDDLES. teratur kemas cantik. warna sangat senada. cuma kalau nak lebih ceria tambah la gadget2 ceria. tapi bagi anin yg skrg pun dh OK. cantik sgt banding ngn blog anin yg belum lagi ade tema

20. zurazari @  http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/07/mikididdles-giveway.html
for me both blog sgt cantik... memandang kan GA nyer xtvt pun da di asingkan. so, sgt la berguna pader yg terjah ur blog... banyak dapat info yg bagus untuk di kongsikan=)
termasuk la sy yg slalu terjah ke saner...

21. Umairnuzmeens @ http://umairnuzmeens.blogspot.com/2010/07/giveaway-contest.html
Actually blog Momma Mia dh cukup cantik bagi saya. Colourfull n ada kelap kelip lagi.. Tambah pulak dgn gambar2 si comel Damia n Dzakirah.Maklumlah, sgt suka tgk baby yg kiut miut ni.. :)Just to say,apa kata background colour ditukar kpd warna yg lbh cerah ckt.. Hmm tu je la. Yg lain semua okeh...Nak banding dgn blog saya, lg tak chantek...uhh malu.....

22. Kopoklekor @ http://yeedizaty.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway-jom-join-dis.html
no comment

23. Ash Anas @ http://ashrafshaakira.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
Bila Kak Alin suh bagi cadangan bagaimana Kak Alin leh improve kan blog Kak Alin, Shira totally blank, no idea tau kak sbb blog akak dah sangat2 cantik... Kedua2nya sekali mmg sangat2 cantik. Dengan header yang comel, gambar katun family akak tu mmg cute sangat, susun atur kemasan kat blog pun perfect sangat. Memang Shira kena banyak belajar dari akak. Watermark pun sangat2 cute! Suke tengok! Warna pun dah sangat2 menarik, I like! Shira masih baru dalam dunia blog dan Shira suka sangat blog akak, both! Tak sarat, sedap mata memandang, cute, kemas, cantik... So, pendapat Shira, KEKALKAN! hehe....

24. FizaNur @ http://mybeautifulaisyah.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
For Damia, jadi kakak yang baik ya. Tolong mama jaga adik tau. Owh, Aisyah pun is going to be 2 year old this coming October. Sebaya rupanya anak kita. :):) Buat momma mia, mmm..pengisian mengenai breastfeeding amatlah berguna untuk saya. Tips2 yang lain pun best. Tak tahu nak cadang apa tapi, since Damia dah ada adik, so kasi tukar identitilah.."Momma Miadzakirah" ha, sedap gak tu. Tukar blog title jadi "Miadzakirahdiddles". Apa yang ku merepek nih.hihi.


25. Ibu Ayra @ http://rosrusli.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
Pendapat saya, blog Miakididdles nih dah cukup elok. Dari segi warna, susun atur dan loadingnya jugak laju. Yang paling menarik adalah banner blog nih. Comel sangat gambar mereka seisi keluarga. Sweet!

26. Gewecun @ http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
x de apa yg boleh comment pasal dah cantik dah..jeles ngan badge u hihih..loikeeee so much

27. Nigina @ http://adamnigina2.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html
ok ini pendapat i lah.. i rasa blog u dah cukup sempurna sangat... jeles i tgk blog u.. cantik sangat...dengan badge-badge yang lawa sangat.

28.  Nur Eimi @ http://nureimi.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 
senang jer..wat la banyak lg GA..mesti improve nyer hehehe..pastu nur pasti join...tapi jgn la wat susah2..senang2 sudah..mcm GA ni agak senang..tu yg join hihi..jom kawan2 join GA ni lak...

29. Aariana @ http://aariana-kyutoworld.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html (*, ***)
blog http://alinalancontest.blogspot.com/ ni salah satu blog yang menarik yg pernah mummy baca gak la...seronok...mummy pun x brani nk komen apa2 sgt coz mummy pun dlm proses pembelajaran mengenai blog lagi ni..ok la harap2 blog ni akan terus success...

30.  Arol Dshw @ http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Arol rasa blog Miakididdles dah ok.entry menarik sesuai utk para ibu, blog cantik, menarik & sedap mata memandang. owh blog Miakididdles Conway nampak suramlah. sebab warnanya kurang menyerlah. tak macam warna Miakididdles yang ceria. Tapi Arol rasa tak kisah kot sebab itu hanya blog untuk contest jer kan 

31. Fila Lane @ http://zamdarfilla.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway-tag-by-nur.html
Buat banyak entri yang best2 lagi... Pastu nak tarik ramai bloggers buat GA banyak2... Mesti ramai follower nanti... PAstu promote skali kat facebook... Blog pun kena menarik... Banyak info pun bleh tarik perhatian bloggers2 gak... okei... Jom sama2 improve blog...

32.  Awein  @ http://syahidafarwin.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html (*)
Miakididdles Giveaway boleh menambahkan lagi beberapa contest berkenaan dengan penyusuan disamping dapat menyertai contest peserta-peserta juga dalam ilmu tentang penyusuan..sekian pendapat saya....

33. MyMy @ http://ilhamque.blogspot.com/2010/08/giveaway-miakididdles-giveaway.html 
hadiah yang paling cOmey~~~

34. Aida Al-Quswa @ http://alquswa.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Untuk Momma Mia, teruskan menulis tentang Penyusuan Susu Ibu. Semakin ramai yang akan turut serta sekiranya info dan fakta yang disampaikan amat meyakinkan. Selain membuka ruang untuk bersama-sama berkongsi cerita dan pengalaman. TAHNIAH Momma Mia!!! Saya juga sedang berusaha untuk bagi 100% susu ibu untuk Mulhim Zahin.

35. Bionic Women @ http://violetgloves.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Momma...for me ur blog dah really2 good. Banyak info, template menarik, header yg cantik... dan ur Conway pun sangat2 cantik.Teruskan usaha untuk berkongsi segala info yg baik, momma...terima kasih atas semua info tentang breastfeeding yg sangat berguna dan lengkap... Kesimpulannya saya sangat2 suka baca blog momma, walaupun kekadang x sempat tinggal komentapi saya tetap terjah kalau momma ada entry baru.

36.  Eira @ http://eiralovechess.blogspot.com/2010/08/terlewat-join-miakididdles-giveaway.html
Sorry MoMMa Mia coz join last minute!!! HeHeHe...;) Bagi pendapat eira ye momma mia,blog sis dah cukup cantik dan menarik... Sedap mata memandang tau..;)

37.  Zahira @ http://zahirastory.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
saya suggest supaya miakididdles dpt buat entry pasal parenting dgn lebih byk lagi. 

38. Sall @ http://salldann.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Sall bukannye reti sangat nak komen .. sebab blog sallpun biasa2 + rojak cikit jer..hihihihi. Pandangan sall, mmg sesuai sangat la blog mama mia menceritakan dan kongsi pengalaman tentang anak2 yang saban hari makin membesar dan panduan penyusuan ibu2. Bak kata aku, semuanye dalam blog mama mia semuanye ok je..ikhlas tau, bukan bodek ye. Itu jer...

39. Joyahsport @  http://jane-remis.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway-my-1st-contest_10.html
-nk improve??joyah baru lg lam berblog ni, komen xbrape leh pakai..hee...
-tapi sejujurnye : blog da ok...background x nyakitkan mate..sweet jek..header pon den suko...rase macam nk copy jek..hee....

40. Cicakgirl @ http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 
Blog Miakiddles kemas dan menarik. Mudah untuk membaca tentang sesuatu cerita kerana mempunyai label.

41. AcuRose @ http://acurosewithlove.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
ini adalah pendapatan ikhlas dari acu untuk blog Momma Mia.. Ekceli, blog MommaMia memang tersangatlah gorjes nye. Lengkap dengan badge dollie iras2 family MommaMia yg sungguh menawan. Tapi kan kalau blog badge tu dipadankan dengan layout warna yg ceria dan terang sedikit dan ditambah lagi dgn Header blog sepasang match dgn badge button tu sama mcm blog alinalan tu, sure bertambah meriah. Uh..uh..ditambah lagi dgn kehadiran tuan punya blog utk bercerita lebih kerap diblog yg comey itu. Dan yg lain semuanya dah perfect..Sekian terima kasih... eheh.


42. Cutebabygirl @ http://cutepinkybabygirl.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
rasanye blog dah cukup mantap setiap entri nye. i suke baca pasal kanak2 yang u tulis. (bagus untuk masa depan anak2 i. keh3) tambah2 lagi anak2 u comel2. geramm i~ tapi, u tak fening ke ade 2 blog? huhu...lagi 1, rajin2 la buat giveaway ye. boleh i join. kikiki~ =p

43.  Adianiez Aida @ http://adianiez.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Frankly speaking, blog Momma Mia jauh lebih cantik dari blog aida ni hah. Aida memang fail bab nak tukar-tukar template whatsoever. Maka, aida bukanlah org yg betul nak beri pendapat sedemikian rupa. Dari segi pengisian blog, bagi aida, penuh dgn cerita-ceriti famili, ilmu keibubapaan, etc. Complete diary of a mother. Diari sorang ibu ni penuh dgn cerita seluruh alam. Mixture of everything, kan Momma Mia? Tiada kurang nya Miakididdles.

44. Wawa Zolkepli @ http://wawa-zolkepli.blogspot.com/2010/08/giveaway-miakididdles.html 
Bg wawa, sume owkay, informasi yg dikongsi pun sangat lah berguna untuk wawa di masa hadapan. Ehehe.
Cuma, blog MIAKIDiDDLES ConWay tuh xberapa ceria warnanya. Klo gune warna2 ceria mesti dapat tarik perhatian lebih ramai. Dari jauh dah leh nampak. "wow! Ada contest!" 

45. ummuabdullahsyaakir @ http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
"Buat mommamia,blog kemas,cantik pada pandangan mata ini.Sarat panduan dan info yang rajin dikongsi.Moga bahagia sentiasa..."    

46. shidasyakirin @ http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Me join Miakididdles Giveaway so me nak invite yang lain juga sertai beramai-ramai. Meriahkan suasana gitu :D

47. Elza @ http://elza-ez.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 
me dah join sini. cepat!! dah nk close 14.8.2010

48.  Nea Flerida @ http://neaflerida.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 
terangkan lg warna layout agar lebih menarik ramai pengunjung! ;D

49. YanaNuar @ http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html (***)
So,nak wish dulu..
HAPPY BIRTHDAY DAMIA CAYANG
Dah besar upenye yek
Esok dah pun berusia 2 tahun
Moga menjadi anak yang baik,solehah...
dan Slalu membahagiakan hati
Mama dan papa =D
 Hurmmm rasanya kedua2 blog Mommamia dah okey...cumanya buat color background sikit kat bagian n3 tuh...biar nampak kelainan sikit antara sidebar ngan kotak n3..baru ler comel hihi

50. Em's Family @ http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
Pada pendapat saya , kalau dari segi content tak ade ape nak improve, yang ada seakrang sudah baik, lagipun ia nya secara spotan kan.. kalau kite buat entry based kepada orang cakap, rasa macam tak honest pulak entry kite nanti.. Susun atur pun sangat kemas.. no comment ... Cuma saya rasa, sekarang ni kire manageable lagi lah sidebar nyer, tapi penganjur pun boleh tahan kaki contest jugak, jadi for sure lagi lame lagi banyak kemenangan, insyaAllah, jadi kalau nak letak semua kemenangan dekat sidebar, lame - lame takut amik masa kepada readers tunggu masa me"loading".. mungkin ada cara lain untuk rekod list kemenangan, mungkin dengan cara melabel??

51.  Tomato Gurl's life @ url:http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
orite pendapat: cik tom rasa blog mommamia yang MISKIDIDDLES dah cun menarik...yang blog MIAKIDIDDLES CONWAY warnanya agak suram. maybe mommamia bleh letak color yang lebih ceria... tapi itu blog GA je kan, so up to u..

52.  Adam's Journey @ http://adammz.blogspot.com/2010/07/miakiddles-giveaway.html
Dah jadi follower Miakiddles dan Miakiddles Conway? Jom la. Liza dah follow Momma Mia sebelum GA ni lagi sebab suka sangat baca artikel dan entry berkaitan penyusuan susu ibu. Kami kan bf mom.... dan Liza suka layout blog Momma Mia masa kali pertama buka lagi. Header dia comel. Cuma, kalo nak improve pun, kan best kalau cartoon tu adalah muka Momma Mia sendiri yang di'kartunkan'. Ala-ala animasi la...Itu saja lah kot sebab tengok yang lain memang dah menarik.

53. Maz-Mazrina @ http://pikoponpon.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaways.html
Pada pendapat saya....blog Miakididles memang dh cantik...gabungan warna yang klasik....nmpk english sgt2...i loiikee....badge pun cantik..so x perlu ubah apa2 laa setakat nie....gabungan warna pada banner & N3 pn nmpak harmoni...Cuma saya kurang gemar dgn template yg dipilih...terlalu byk blog sidebar kiri & kanan....kadang2, bila terlalu byk gambar di sidebar, boleh mendatangkan pening pada yg membaca.... Keseluruhan, blog Miakididdles Conway, cantik. Jarang bloggers berani menggabungkan warna2 neutral dgn warna2 sejuk nie. Adakan GA pn slh satu cara kita nk mencari rakan dan berkongsi pendapat...jadi, secara x langsung, Miakididles dapat improve ur blog...boleh juga melihat2 blog rakan2 lain...terutama yg byk dpt awards.....dr situ boleh laa lihat apa yg kurang pd blog kita....betul x??

*
*

*
*


ok maner yang momma komen tuh tolong semak semula ek, sampai Isnin jer, kalo tak buat hai hai bye bye penyertaan anda. Take note sesiapa yg ada...
(*) tak follow blog utama MIAKIDIDDLES
(**) tak follow MIAKIDIDDLES CONWAY 
(***) tak follow tecikcraft
Dah update bgtau ek!! momma pun tak suka kalo keputusan GA/contest lambat diumumkan... tak adil utk semua yang dah follow syarat2 kan...

Nanti keputusan nya on TUESDAY, 17 Aug 2010 
(insyaAllah)
  
 
 Milik siapakah tuceng-tuceng nih???
(new design & color from tecik craft, yg hari tu punyer cik Damia dah buat hak milik kekal)

22 comments:

tiefazatie said...

nama ifa dah ade..tq sis..=)

mama zharfan said...

me no 13 ;)

EiJa ZaQuaN said...

tersenarai..no 17. :D

AcuRose said...

no.41
acu nyer pun dah approve..
thanks momma mia :)

elza said...

me dah follow semua...

id follower adalah : elza_ez1

tq...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yezaaaaaaaaa
nama baby dah ada...

maz_mazrina said...

nama saya....last skali...hehehe!!!

nEa FleriDa said...

kite dh folow tecikcraft k ;)

shidasyakirin said...

dah follow tecikcraft :)

♥cutebabygirl♥ said...

yeyyyyyyy!!!
tersenarai!!!!!! :D

x sabar tggu pemenang! :D

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

OK DAH FOLO..

id folower:eira

Em's Family said...

Salam, saya dah follow dah tecikcraft.. :) thanks

Ibu Ayra said...

ros no.25...and dah follow tecik craft...TQ!

Momma Mia said...

@ 25. ibu Ayra
@ 28. nur eimi
@ 36. eira
@ 40. cicakgirl
@ 44. wawa zolkepli
@ 46. syidasyakirin
@ 47. Elza-Ez1
@ 48. NeaFlerida
@ 50. Em's Family

OK ANDA LULUS

kakyong said...

oohhooo, ramainya peserta... ;)

Momma Mia said...

@ 22. Kopok Lekor @ Yeed.izaty
@ 52. Adam's journey

OK ANDA JUGA LULUS!! GOOD LUCK

Syuzana said...

syu no 5....
dah follow tecik craft....

ada masalah internet la...byk kali follow tak lekat2 juga...hehehe

Momma Mia said...

@ 5.Syuzana

Anda lulus. Good luck

Tomato Gurl's Life said...

nama cik tom ade no 51..yeah samua lulus...thanks momma mia :)

yantz-yeem said...

kita nya lulus kan?hehehehe...terkonpius jap..x sabo nak tau penmenang./...

gewecun said...

salam..mama hiro dah follow tecik craft..

no mama hiro:26

thanks..sori lambat inform MOMMA MIA..

awein said...

momma mia..sy mmg dh joint contest neh...xdapat syahidafarwin.blogspot.com..dan dah follow dah kesemua syarat2 nye...tq

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India