Friday, August 13, 2010

"Miakididdles Giveaway" - Update Hadiah

As salam semua...

Hari nih tinggal 10 hari jer lagi untuk sesiapa yang berminat nak join "Miakididdles Giveaway". Jutaan ampun maap to those yang momma belum tinggal jejak. InsyaAllah akan momma maraton blog anda sebelum closing date.  Banyak pendapat-pendapat dan cadangan yang best gak. Later momma update ek. 

Sejak nak masuk 2 tahun nih, Damia susah nak tido malam, bukan momma jer yang dia ajak main, dengan lil Dzakirah pun selalu dikejutnya utk main bersama waktu malam. Sabar jer laa... tu susah sket nak blogwalking di malam hari. Biasanya momma update blog pun waktu pagi-pagi buta after menyusukan lil Dzakirah. Hokey jom layan cuci mata hadiah-hadiah GA kami. Semoga sesiapa yang bertuah nanti tuh suka la hendaknya dengan cenderahati dari kami anak-beranak...

 ada 2 ekor tuceng Oren

Seekor tuceng purple... tengok dia dah jeling kat korang tuh

3 sekawan paper clip hidupan laut from Aquaria

1 photo frame Winnie the Pooh

tambah lagi 1 photo frame Winnie the Pooh...

Total semua ada 8 hadiah... 
so akan ada 8 orang yang bertuah, InsyaAllah... 

so to those yang dah join tuh, semak semula entry anda, make sure semua syarat-syarat dipenuhi ok!!!
... FOLLOW 2-2 BLOG MOMMA ...
... FOLLOW JUGA TECIK CRAFT ...
... JGN LUPA TAG 2 ORG TEMAN ANDA ...

4 comments:

umairnuzmeens said...

Ish... x tahan tgk tuceng2 tuu n hadiah2 yg lain...... :))
Bkn bdk2 je suka.. mak bdk pn sukee.... wee....

Momma Mia said...

@ umairnuzmeens - gland to hear that sis

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah betulkan alin...tq yer

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

bestnyer hadiah...
hehe..

nak jugak=)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India