Tuesday, January 18, 2011

BABY MUKA BLURRR

 Contest by Siti
Due 25.1.2011

BABY MUKA BLURRRR

NAMA ANAK : Dzakirah Azlan
TARIKH LAHIR ANAK : 1 april 2010
NAMA IBU : Azlin
AYAT POWER : Ngape la kentang goreng ni terasa tawar??? Kacau mood betul daaa
tag : 
IbuArifa / kak yong / bambam's / Gewecun / Ibu Niyaz

"1st Giveaway Sweetmama: Teka - Teki Zaquan & Tapak Kaki"

GA Eija sweetmama
http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-sweetmamateka-teki-zaquan.html
JOM JOIN
due 25.1.2011

Umur Zaquan Semasa Tapak Kaki Ini Dibuat adalah 2 tahun 5 bulan 15 hari.


CUTE LITTLE PINKY FAN GA by Iceboxrivet 2011

Monday, January 17, 2011

CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !!

Contest by MamaRifqy
http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html
due 25.1.2011

JOM JOIN
The sponsors are:
 
OUR CUTIE PIE

Damia binti Azlan
2 Tahun 5 bulan

Dzakirah bt Azlan
9 bulan 2 minggu

Contest Foto Kiut


 Contest by
Due : 31 Januari 2011
 
 
 Foto kiut our cutie pie
 
 Damia binti Azlan
14 Aug 2008

***

Si adik cutie pie

Dzakirah binti Azlan
1 Apri 2010


CONTEST "SICOMEL BERGAYA"

contest by
Due : 31 Januari 2011
 
Aksi Si comel bergaya kami
 
 Damia Azlan
14 Aug 2008

Friday, January 14, 2011

Alhamdulillah kami MENANG!!

Alhamdulillah me won 2nd place for kategori B
1st Anniversary contest Nini


Hadiah
SECOND PRIZE
Adrini’s Baju Kurung worth RM250
1 bottle of 5cc Perfume For All worth RM28
A voucher for T-shirt muslimah from Akiika Store worth RM25

Gizzilion thanks to Nini and co-sponsor

Me juga dapat Hadiah bagi follower terpilih dari kak Hasny
Malu plak rasa sebab tak sempat join GA kak Hasny tapi dapat Hadiah gak
Gizillion thanks kak Hasny... Moga dimurahkan rezeki selalu

Thursday, January 13, 2011

"MIAKIDIDDLES Year End Giveaway" - Result

 Kategori B : FM from Colmar Tropicale...
5 lucky winners goes to






 Untuk Kategori A : FM Korea
Tiada peneka yang TEPAT - Jawapan yg sebenar adalah 18 PACKS

Yang paling hampir adalah wan nurul hezrina abd halim, 17 PACKS
TAHNIAH!!

Since ada lagi 2 FM, so no yang paling hampir dipilih adalah no.16 & no.20
Ada seramai 7 orang yg terpilih - 1, 2, 6, 8, 23, 27 dan 35
Kita lihat siapa yang bertuah tuh

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


 no.4 drp 7 = Nana 

 no.7 drp 7 = ummuabdullahsyaakir

So kepade yang bertuah sila emelkan nama penuh, address  & HP  anda  ke azlin.mohdatan@gmail.com untuk penghantaran fridge magnet. InsyaAllah balik dari Korea me hantarkan ek. Untuk yang tak berjaya, bleh cuba lagi. Gizillion thanks  untuk semua coz uols sudi join GA Miakiddidles!! mmmuuuuahhhhsss


Wednesday, January 12, 2011

Closed sudah

Tamat sudah ....

MIAKIDIDDLES

Year End Giveaway... 

Sila semak lagi nama anda di SINI
nantikan keputusannya pada 13 Jan 2010
InsyaAllah...

Tuesday, January 11, 2011

MIAKIDIDDLES Year End Giveaway

link to M.I.B
MIAKIDIDDLES
Year End Giveaway... 

sape nak FM!!!
Ada 2 katergori A & B

Kategori A : For those yang mengikuti Kisah penyusuan @ Korea, momma ada ole-ole Fridge Magnet from Korea... hand made lagi. Caranya mudah jer cuba teka berapa jumlah storage bag EBM momma dapat sepanjang penyusuan @ Korea. Clue ada kat bawah tuh... Pemenang yang tepat/paling hampir akan dipilih. Kalo ada ramai, pemilihan dibuat secara lucky draw. Sesiapa yang tertinggal story nih masih boleh terjah entry Penyusuan at Korea.

Jemput Kira dan teka!!!
1x jer boleh teka

FM from Korea

Kategori B : For those yang mengikuti Coretan aniversary Ke-3 kami di Colmar Tropicale juga bleh dapat ole-ole from Colmar. Caranya mudah juga. Pilih aktiviti yang korang rasa paling best masa kami disana. Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw. Sesiapa yang tertinggal story nih masih boleh terjah entry Aniversary kami.

FM from Colmar Tropicale

***
Lek lek.. ada syarat-syaratnya:
1. make sure korang adalah follower ...
2. Buat n3 dan tepek gbr badge blog kami kat dlm n3 korang..TIDAK PERLU tepek kat sidebar..
3. submit link kat comment box n3 GA ni sahaja dan bagitau maner satu kategori yang korang nak join. Nak join 2-2 pun boleh!! Tarak hal!!

closing date: 
11.1.11 @ 11.11pm 
(No fav. cik hubby)

lucky draw akan dibuat pada 12.1.11
Result insyaAllah pada 13.1.11
GOOD LUCK!


HAPPY BABY CONTEST

 Contest by Ina Hashim
JOM JOIN

Due 17.1.2011

NAMA ANAK : Dzakirah bt Azlan
NAMA IBU : Azlin @ mommaMia
TARIKH LAHIR ANAK: 1.4.2010

Tag : Kak Hasny / Ibu Arifa 

CONTEST SENYUMAN SI CILIK

Mama Housewife Contest
JOM JOIN

due 12.2.2011

Senyuman si cilik kami yang chomeyl menawan

baby's name : Damia binti Azlan
DOB : 14/8/2008
Mom's name : Azlin @ mommaMia

CONTEST SI MANJAKU RIANG

JOM JOIN
Due 12.1.2011

aksi riang di manja momma

Nama Anak: Damia binti Azlan
D.O.B: 14 Aug 2008
Nama Ibunyer: Azlin @ mommaMia

"MIAKIDIDDLES Year End Giveaway" - UPDATE senarai peserta



Kategori A / B

1. Zaikulim - 20 packs / posing memosing
2. Nad MamaZakwan - 20 packs / aktiviti berposing2 dan bergambar!
3. Ibu Niyaz - 24 packs / sessi memakai kimono
4. Eija Zaquan - 23 packs / Sewa Kimono dan Berposing untuk Family Foto
5. Sidratul Muntaha - 33 packs / anak beranak amik gambo pakai kimono.
6. Gewecun - 20 packs / bowling & rabbit farm
7. Cutemum - 15 packs / Aktiviti kat Japanese Tea House
8. Nana - 16 packs / damia tersesat jadi anak jepun
9.Shera Haifa - 21 packs / Damia jadi anak Jepun yang sesat
10. Shekechik - 15 packs / sefamily pakai kimono
11. Lisa - 15 packs / time kat  Japanese Tea House
12. LynnAzlina - 15 packs / berpakaian kimono
13. Senandunghatiku - 22 packs / Botanical Garden
14. Imanmom - 21 packs / Botanical Garden
15. DiyaMama - 24 packs
16. nursalwa - 21 packs /Japanese tea House
17. azatiesayang - gambar dgn swan, mia berkimono
18. maz_mazrna - 15 packs /Japanese tea House
19. nankimie - 22 packs / sis and family pakai baju kimono, rabbit park
20. remizati - 15 packs / bowling
21. nur - 21/ Japanese Tea House, rabbit park, bowling
22. wan nurul hezrina - 17 packs/Sewa Kimono & Berposing

NEW UPDATE
23. cikpuanhady - 20 packs /Japanese tea House
24. Nurulazham -  15 packs /Japanese tea House
25. Syuhada - 30 packs /Japanese tea House
26. Cempakakuning - 30 packs / Damia jadi anak Jepun yang sesat
27. Nadiah Sidek - 20 packs / aktiviti berposing2 dan bergambar!
28. Anin - 27 / SUKA TGK POSING DGN KIMONO..COMELNO
29. Nur - 15 packs /Japanese tea House
30. Mummy Alesya - 21 packs /Japanese tea House & botanical Garden
31. Deena awanis - 15 packs / pakai kimono jadi 1 happy family
32. Anne - 23 packs / rabbit park
33. Em's Family - 26 packs /Japanese tea House & botanical Garden
34. bambam's - 37 packs /Japanese tea House
35. ummuabdullahsyaakir - 20 packs /Japanese tea House
36. Huda -  21 packs /Botanical Garden
37. MamaSSF - 23 pack / aksi posing Damia bg fish makan dgn kimononya


Siapa lagi yang nak join sempat lagi until 11.11pm!!
JOM JOIN!!
 

Friday, January 7, 2011

"MIAKIDIDDLES Year End Giveaway" - senarai peserta

Gizillion thanks to those yang telah join GA kami. Pada yang masih berminat nak join moh ler cepat-cepat join !!! tinggal 4 hari lagi jer...

Kategori A / B

1. Zaikulim - 20 packs / posing memosing
2. Nad MamaZakwan - 20 packs / aktiviti berposing2 dan bergambar!
3. Ibu Niyaz - 24 packs / sessi memakai kimono
4. Eija Zaquan - 23 packs / Sewa Kimono dan Berposing untuk Family Foto
5. Sidratul Muntaha - 33 packs / anak beranak amik gambo pakai kimono.
6. Gewecun - 20 packs / bowling & rabbit farm
7. Cutemum - 15 packs / Aktiviti kat Japanese Tea House
8. Nana - 16 packs / damia tersesat jadi anak jepun
9.Shera Haifa - 21 packs / Damia jadi anak Jepun yang sesat
10. Shekechik - 15 packs / sefamily pakai kimono
11. Lisa - 15 packs / time kat  Japanese Tea House
12. LynnAzlina - 15 packs / berpakaian kimono
13. Senandunghatiku - 22 packs / Botanical Garden
14. Imanmom - 21 packs / Botanical Garden
15. DiyaMama - 24 packs
16. nursalwa - 21 packs /Japanese tea House
17. azatiesayang - gambar dgn swan, mia berkimono
18. maz_mazrna - 15 packs /Japanese tea House
19. nankimie - 22 packs / sis and family pakai baju kimono, rabbit park
20. remizati - 15 packs / bowling
21. nur - 21/ Japanese Tea House, rabbit park, bowling
22. wan nurul hezrina - 17 packs/Sewa Kimono & Berposing

Thursday, January 6, 2011

Contest Candid Itu Cun Laa...!

Contest Candid Itu Cun Laa..!

klik sini yer:
 
TARIKH TUTUP 
10.1.2011 
 
Aksi gedik chenta hati kami candid itu cun...
 
Aksi Candid Damia - berposing sambil menggaru semasa aniversary holiday kami bulan lepas.. jelingan mata tu yg tak tahan

 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India