Tuesday, August 17, 2010

Miakididdles Giveaway - Keputusan Cabutan!!!

Sekarang diumukan keputusan Miakididdles Giveaway!!!! Tarik nafas dalam dalam... hembussss... tarik lagi dan lagi... hehehe lek ek!! 

Terima kasih kepada semua yang join dan yang memberikan pendapat yang bernas. Antaranya dah momma tunaikan seperti background layout Miakididdles CONWAY nih.. apa macam??? tantek tak??? baik korang cakap tantek if not undian ditarik balik... heheheh ... dah tak suram mata memandang kan?? 

Jom layan keputusannya....

*
*

*
*

 

 Jeng jeng... sapa yang kena!!!

21 - Umairnuzmeens @ http://umairnuzmeens.blogspot.com/2010/07/giveaway-contest.html

32 - Awein  @ http://syahidafarwin.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html
(anda terbatal sbb tak memenuhi syarat-syarat.. ya ampun. masih tak follow blog utama miakididdles.. dah cari tak jumpa)

53 - Maz-Mazrina @ http://pikoponpon.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaways.html

10 - Zaikulim @ http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html 

38 - Sall @ http://salldann.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 

34 - Aida Al-Quswa @ http://alquswa.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html

40 - Cicakgirl @ http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/miakididdles-giveaway.html 

18 - Syakila @ http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html

*
*

Since ada yang terbatal, cabutan undi dilakukan sekali lagi
keputusan nya....

*
*

*
*

*
*


23 - Ash Anas @ http://ashrafshaakira.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html


Tahniah kepada yang bertuah, yang tak bertuah tuh harap jangan berkecik hati. InsyaAllah ada rezeki momma buat lagi giveaway... hokey??? So to those yang bertuah sila la email momma NAMA + ALAMAT + HP no untuk penghantaran hadiah di azlin.mohdatan[@]gmail.com

Apa yang bakal anda dapat adalah SUPRISE!!! Tapi tak lain dari hadiah-hadiah  bawah  tuh... Harap sudi menerima hadiah yang tak seberapa ni dari kami sekeluarga. Dah dapat please bagitau ek. Nak make sure hadiah-hadiah tuh selamat sampai kepada empunya diri.




5 comments:

Tomato Gurl's Life said...

congrats pada semua pemenang...betul2..makin cantik blog ni dgn pemilihan bg kaler pink...hehe...

QZhayat said...

terima kasih damia...pilih number anutie... lucky number 34...mmuahhh

BIONIC WOMEN said...

x bertuah ler dalam GA momma..huhu

nEa FleriDa said...

kalah la pulak :( btw thniah kpd pmngg :D

NuZmEEn'S said...

Alhamdulillah... Syukur...
Percubaan pertama yg mendatangkan hasil...
Dah lama tak bukak blog.. bukak2 je ada rezeki..... :))

Terima kasih little cutey damia.... n her mommy, Momma Mia... :p
Happy!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India