Wednesday, August 18, 2010

Lagu Raya :Giveaway & Contest

Lagu Raya :Giveaway & Contest
Due 15 Sept 2010

*
*


lagu raya yang benar-benar mengimbas kenangan lalu... 
Anuar Zain & Elina – Suasana Di Hari Raya

mengapakah lagu itu benar-benar menusuk kalbu kalians 
yang buatkan kalian terkenang-kenang eceh..
Raya semasa zaman kanak-kanak la yang paling best... 
yang paling meriah lagi happening... 
cuba la tanya dalam 10 orang, 
pasti 10 orang tu juga akan kata zaman kanak-kanak. 
Sebab apa??
yang paling utama 
pastilah dapat collect duit raya 


sambil tu dapat bermain mercun dan bunga api... 


selain tu persediaan dan penyediaan kuih muih meriah you... 
anyam ketupat, bakar lemang...


Memang seronok tahap super duper...
kenangan terindah kan
tak macam skarang lebih banyak kuih "tunjuk menunjuk..."
teringat kat arwah nenek juga bila dengar lagu nih tau!! 


**

Seperti seronoknya beraya zaman kanak-kanak begitu jugalah seronoknya mendengar dendangan lagu raya Anuar & Elina - Suasana Di hari Raya...
catchy dan layan jer perasaan bila dengar... 
Setiap kali dengar rasa cam budak 
tecik tenit tomel jer
tak caya cuba click lagu kat atas tuh..

Sememang nya ada lagi lagu-lagu raya yang menusuk kalbu & tidak ditelan zaman
M Nasir – Satu Hari Di Hari Raya
Sudirman – Dari Jauh Ku Pohon Maaf
P. Ramlee – Dendang Perantau
  Sememangnya lagu-lagu hari raya ni yang kategori evergreen tidak akan lapuk dek zaman. Sentiasa sedap untuk didengar. 
Betul kan?

2 comments:

EiJa ZaQuaN said...

btol2...eija pun suka lagu suasana di hari raya ni...n mmg layan lagu2 raya evergreen dr lagu2 zmn skrg..^_^

qasehadam @ nurul said...

wahh alin cantek jee gambo munge api tuh..huhu thanks join contest n GA dan mugee ade luckkk

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India