Friday, May 14, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

Contest Title : BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu
Hadiah : 4 pemenang akan dipilih oleh juri amatur.. 


 


Name glamer : Alin
Tarikh : 11 Dec 2009
Tempat : Batu Feringgi, Penang

Semua aksi "precious moment" for Damia masa our family holiday di Penang. Actually ni merupakan pertama kali Damia bermain ombak, main pasir pantai dan menjejak kan kakinya yg chomel di pantai. Huhu... sangat happy anak momma nih.


Tarikh : 2 Nov 2007
Tempat : Ladang Teh Boh, Cameron Highland
Gambar ni masa Friends gathering for my so call bachelor party, huhu .. organise by my beloved cousin, lisa. Sronok tengok kehijauan ladang teh tu sampai we oul main nyorok2 buat cam ladang sendiri... 


Tarikh : 2 Nov 2007
Tempat : Equatorial, Cameron Highland

Gambar ni pun masa frens gathering di Cameron Highland. The photo so special sebab waktu tuh luahan perasaan Yippeeee next month kita nak kawin.... hihi... hover ssket sambil belatar belakang pokok-pokok hijau yang pelik di Cameorn Highland.




Tarikh : 7 Mar 2009
Tempat : Rumah rehat, Janda Baik

Best moment my uncle and brother masa family gathering di Janda Baik. Masa ni we ouls sewa banglo skali dengan kolam ikan dia... tengok ler dorang dapat ikan keli besar punyer... lagi satu yang best depan umah ada sungai tuh... sronok sangat masa nih.

3 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwalking...good luck!

churalliya said...

sue pilih gmbr luahan perasaan tu.. nmpk happy betul.. thanks join contest..
-checked by mekchu-

Momma Mia said...

Jemput2 masuk mekchu... Thanks for having the contest... mudah2-an mekchu pilih kami yer... hihi

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India