Friday, May 6, 2011

Miakididdles Giveaway - Result

Sebelum diumumkan pemenang hadiah UTAMA - 3 Pasang kain tuh...
sukacita nak bagitau that kita ada hadiah tambahan... 
So total hadiah ada 10!!!

6 lucky winners akan mendapat satu dari item seperti berikut...
Buku Elmo, Fridge Magnet Korea, fridge magnet motivasi & bookmark
siapa dapat apa tu suprise yer...


1. Salwa
4. nurul azham
16. Baby
44. Yati nor
24. Farahah Aida
36. Faryza
--------------------------------------
1 hadiah misteri 


42. sugar spice salt

---------------------------------------- 

3rd grand prize 

 15. liza

-----------------------------------
2nd grand prize 
 27. izan ishak

--------------------------------
1st grand prize 

21. atie ejay 


 utk semua yang bertuah please email your details (nama + alamat + phone) ke azlin.mohdatan[@] gmail.com
 untuk penghantaran hadiah...

11 comments:

nursalwa said...

wahh sangkut ar nama salwa.. hehe alhamdulillah.. tq alin..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ekeke nama ila pun sangkut yang baby tue

ajumohit said...

tahniah kpd pemenang!! akhirnya salwa menang jugakkk!!!! hehehhehe

Nisa' Azman said...

congrats pd winners sumer~....

nanakimie said...

thniah semua:)

Izan Ishak said...

salam momma mia...

izan dah send details..

tahniah juga pada semua pemenang yang lain ye~

dilazfamily said...

tahniah pada yang menang

Yaati Nor said...

Terima kasih..saya no 44..yaati Nor..bertuah kali nie..baru perasan..saya email detail..

Faryza said...

alhamdulilah.. jarang nk menang GA ni.. uhhuhu.. syukur..nnt sy email details..

Yaati Nor said...

saya dah email details dapat tak?

ibuhebat said...

tahniah kepada semua pemenang :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India