Wednesday, May 18, 2011

Miakididdles Giveaway - Hadiah ready to Pos


Buat semua pemenang bertuah Miakididdles Giveaway, hadiah anda akan dipos today insyaAllah... Maaf atas kelewatan ini... itu pun masih ada lagi 3 pemenang bertuah yang tidak memberikan details alamat surat menyurat mereka...

Buat nurul azham, mama Liza & sugar spice salt mohon segera provide your details yer... email to azlin.mohdatan[@]gmail.com



4 comments:

Liza said...

Alin, Liza baru dpt tau Liza menang nih.. Jap2, Liza bg alamat kat email yer... Terima kasih pilih Liza. Dah lama tak menang GA. heh heh heh....

Yaati Nor said...

saya dah dapat last thursday..nasib cuti saya ada kat umah time tu..ingat akak pakai pos biasa..saya suka FM korea tu..tak sempat la nak amik gmbr..

Liza said...

alin, Liza dah dpt hadiah tu Rabu.. Memula dpt notis JUmaat lps tp Liza kt tempat keja lagi. So, buat penghantaran kali ke2.. Anyway, thanx. I like it!! :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam, hadiah dah sampai..ila dah buat entry khas..mekacih..anak2 suka sangat tau...

http://kokoadik.blogspot.com/2011/05/hadiah-datang-lagi-tq-momma-mia.html

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India