Sunday, September 5, 2010

Contest Menang T-Shirt @ Lompat Tikam Blog

Yeay!! 
Nak join contest nih... Boleh menang T-Shirt woo.. kata encik Amin..  Seorang jejaka yg baru perasan bahawa beliau mempunyai susuk badan yg sasa persis Encik Fahrin, tapi masih belum pernah menangis di Press Conference.. huhu
due 8 Sept 2010

contest tasks :
Tugasan Pertama: Pilih satu Entry yg korang suka dan bagitahu sebab korang suka entry tuh..
Entry Kerjaya yang mencabar. Serius memang tak pernah lagi tengok gambar-gambar yang dipaparkan. Tak sanggup siot... Ada ker tunjuk gambar masuk bontot orang. Perghhh hina sungguh rasa. Ada ker kat luar sana cam gitu atau gambar tu superimpose??? korang nak tengok gambar-gambar lain click link http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/05/kerjaya-yg-paling-mencabar.html 



Tugasan KeDua: Bagi Komen tentang overall blog Lompat Tikam nih...
Overall blog lompat tikam nih dah ok... simple yet menarik gak sebab 1- nama blognya, 2- template b/groundnya tak serabut, simple but nice mata memandang and 3- ada label mudah nak cari entry-entry yang best.

Tugasan KeTiga: Copy banner contest ni n letak dalam entry.
Done

TAG 3 orang rakan anda n hasut diorang suh join kontest nih

1 comments:

Encik aMin said...

tq sudi join... :D

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India